Ga naar hoofdinhoud
Kloosterdijk 64 7685 PX Beerzerveld

Onderdelenmakers

Onderdelenmakers

U bent op zoek naar een ervaren onderdelenmakers? Promaflex helpt u graag verder! Promaflex is een uitzend- en detacheringsorganisatie dat zich specialiseerd in vakbekwaam personeel in met name de metaalindustrie. Leg uw tijdelijke vacature bij ons neer wij zorgen snel voor een geschikte kandidaat.

Dankzij ons grote netwerk in Nederland en in het buitenland kunnen wij u, op korte termijn, voorzien in uw vraag. Ook wanneer dit om specifieke, zeer specialistische werk gaat.

Wat kan je van onze onderdelenmakers verwachten?

Wij eisen niveau 2 als minimaal niveau van de lassers. Wij verwachten van onze mig/mag en tig-lassers dat zij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit, dat ze beschikken over een hoge dosis verantwoordelijkheidsgevoel en instaan voor een gedegen product- en materiaalkennis. Promaflex beschikt over de vereiste certificeringen op het gebied van veiligheid en onze metaalbewerkers zijn bovendien altijd op de hoogte van de geldende veiligheidseisen. Kortom, onze lassers zijn de ervaren en zelfstandige vakmannen waarnaar u op zoek bent!

Onze ervaren vakmannen

voldoen aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde opleiding richting metaal (metaaltechniek of gelijkwaardig)
 • In het bezit van VCA veiligheidscertificaat
 • Aantoonbare ervaring met de gevraagde lasmethodes
 • Zelfstandig tekening lezen en opdrachten afwerken
 • In het bezit van geldige lascertificaten
 • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
 • Eventueel bereid tot het werken in ploegendienst

Neem contact op met Promaflex voor meer informatie

U kunt ons bereiken per mail bereiken via info@promaflex.nl. Telefonisch kunt u contact opnemen via 0523 251 191 en wij zijn bereikbaar via het contactformulier op deze website. Vraag ons gerust om advies, Promaflex specialiseert zich in het uitzenden en detacheren van technisch vakpersoneel met specialisatie in de staalindustrie.

  CONTACT OPNEMENEN

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
  Back To Top